Tilbake til bloggen
14.5.2020

Hurra for alle som #holderhjuleneigang for Norge

Skrevet av:
Heiki Strengelsrud

For bare et par måneder siden ble livet snudd på hodet for oss alle, og det føles allerede rart å tenke på hvordan hverdagen var før covid-19. Vi har ikke sett lignende arbeidsledighet siden andre verdenskrig, og ikke minst småbedriftene sliter med å overleve. Nettopp derfor er det så viktig at vi #holderhjuleneigang.

Aprila startet #holderhjuleneigang for at vi skal hjelpe hverandre gjennom denne krevende situasjonen vi befinner oss i. Vi har delt tips og mottatt mange gode historier om hvordan dere har bidratt til dugnaden.

Foto: Nets

Ta for eksempel Nets, som brukte sin ledige kapasitet til å hjelpe Skatteetaten med telefonstormen som kommer ved hvert skatteoppgjør ...

Foto: Bente Michelsen

... eller familien Michelsen, som satset alt de eide på geitedrift og turisme i Lakselvdalen i Balsfjord bare for å nesten miste det. Michelsen får nå støtte til å komme seg gjennom krisen ved at mange gir litt hver på bidra.no. Begge disse historiene kan du lese om her på bloggen.

Facebook har vi delt historier om andre bedrifter som #holderhjuleneigang. For eksempel Selmer, Smoc og bidra.no.

Aprila har vært sponsor i Smoc sin undersøkelse som kartlegger effekten av korona, blant annet hvilke nye vaner vi som forbrukere har etablert. Ikke overraskende svarte halvparten av respondentene at de har benyttet e-handelsløsninger for kjøp av varer og takeaway-mat.

Vi takker for alle historiene vi har mottatt, og deler dem her slik at de også kan være til inspirasjon for deg og din bedrift. Nå må vi fortsette å ta vare på hverandre og holde hjulene i gang! Og vi er her for å hjelpe deg på veien!

Kassekreditt tilpasset småbedrifter

Bruk tiden på det du tjener penger på

Søk her