Tilbake til bloggen
28.5.2020

Aprila Helpline – book et møte med Knut

Skrevet av:
Heiki Strengelsrud

Vi startet Aprila for å hjelpe deg som driver en bedrift med å skaffe likviditet til å finansiere veksten. Vi vet hvor kronglete dette kan være i større banker, og at det er kritisk for enhver vekstbedrift å holde kontantstrømmen gående. Derfor er vi nå også tilgjengelige på nett for personlig oppfølging av din bedrift.

Book et nettmøte med Knut på Aprila Helpline

Dette året har vist seg å være spesielt vanskelig for alle. Krisen vi står midt oppi har resultert i inntektsstans, permitteringer og en rekke andre utfordringer. Som en følge av dette er det helt avgjørende for samfunnet at vi #holderhjuleneigang.

Krisepakke fra regjeringen

Regjeringen har iverksatt tidenes største tiltakspakke for å motvirke effekten av den økonomiske krisen. Selvstendig næringsdrivende og freelancere får dekket 80% av gjennomsnittsinntekten for de siste tre år (begrenset oppad til 6G – 599.148 kr). I tillegg stoppes tvangsmulkt for forsinket skattemelding, og man kan få sykepenger fra dag 3 og omsorgspenger fra dag 4.

Videre gir statens lånegarantiordning for SMB likviditetshjelp til deg som hadde en økonomisk solid bedrift før krisen, men som nå har havnet i akutt likviditetsmangel. Ordningen gjelder for bedrifter som har færre enn 250 ansatte og under 500 MNOK i omsetning.

Hvordan søke?

Statsgarantert lån kan du søke om på kassekreditt.no

1) Klikk «Søk her»
2) Velg regnskapssystem
3) Legg inn organisasjonsnummer
4) Legg inn telefonnummer
5) Legg inn kontonummer
6) Se hvor mye du kan få i kassekreditt

Andre tiltak

Det er gitt økt låneramme for Innovasjon Norge fra 1,6 milliarder kroner til 3 milliarder kroner. Dette er spesielt aktuelt for nyetablerte bedrifter, og for deg som er midt i en omstillingsfase.

Utviklingsprosjekter skal også kunne gjennomføres til tross for resultatsvikt og likviditetsutfordringer. I tillegg kompenseres unge, lovende vekstbedrifter for dårligere egenkapitaltilgang med tilskudd på opptil 1,5 millioner kroner.

På toppen av dette er arbeidsgiveransvaret under korona-pandemien redusert. Det vil blant annet si at følgende er dekket:

· Permittering fra 15 til 2 dager

· Koronasykdom fra 16 til 3 dager

· Omsorgspenger fra og med dag 4

Avtal et nettmøte med Knut for å lære mer om krisepakken.

Mellom nettmøtene tar Knut sin trial sykkel ut på en luftetur opp bergskrentene ...

Hva kan Aprila bidra med?

Vi skal hjelpe deg over kneika. Du kan sikre likviditeten til bedriften ved å få forskuddsbetalt fakturaene dine, og vi tilbyr kassekreditt med en gunstig rente for lån på opp til kr. 1 000 000.

Fakturasalg

Aprila Fakturasalg er tilgjengelig i følgende systemer:

· Tripletex

· Visma eAccounting

· Xledger

· Moment

· Fiken

Kassekreditt

Aprila Kassekreditt er et kortsiktig lån for å dekke løpende kostnader. Tilbudet er for bedrifter som var lønnsomme før krisen, eller som er på vei til å bli lønnsomme og har positiv egenkapital. Her er det mulighet for statsgarantert kassekreditt med lavere renter for dem som kvalifiserer til ordningen.

Tips

Det finnes også andre måter å skaffe penger på. Hva med å prøve privatlån, eller crowdfunding som bidra.no? Kanskje det finnes alternative måter å opprettholde inntekten på, som for eksempel å dele kunnskap på nett og holde online workshops?

Book et møte med Knut på Aprilas Helpline, så finner vi en løsning!

Kassekreditt tilpasset småbedrifter

Bruk tiden på det du tjener penger på

Søk her